Сладкарница Бордо гр. София

BENQ DIGITAL CAMERA
BENQ DIGITAL CAMERA
BENQ DIGITAL CAMERA
BENQ DIGITAL CAMERA
2 (1)
BENQ DIGITAL CAMERA
BENQ DIGITAL CAMERA
BENQ DIGITAL CAMERA
BENQ DIGITAL CAMERA
53fe0dbd5cbe4
bordo2
images

Сладкарница Бордо Ви предлага свежа и луксозна обстановка, съчетана с добро обслужване, приятна атмосфера, красива лятна градина и собствен детски кът за игра.
Сладкарницата е разположена в София в кв. Горна баня, в полите на Витоша. Сградата е построена през 2010 г.
Заведението е на два етажа и разполага с 120 места на закрито и 50 места на открито в уютната ни лятна градина.

При нас можете да се насладите на изтънчени специалитети от сладкарското изкуство – торти, пасти, кремове, мусове, пайове, сладки, сладоледи … В допълнение, вече предлагаме и студени блюда.

Сладкарница Бордо предлага на своите клиенти торти и сладкарски изделия за всеки вкус:
– шоколадови торти
– еклерови торти
– плодови торти
– сметанови торти
– бисквитени торти
– кремове, мусове и пайове
– дребни сладки
– сладолед

Фирмата разполага със собствена производствена база за сладкарски изделия. Изработваме торти по поръчка за всеки специален повод – рождени дни, сватби, фирмени партита, юбилеи, абитуриентски балове.
Предлагаме нашите торти и сладкарски изделия на едро и дребно.

Лятна градина
При нас можете не само да вкусите от сладките изкушения собствено производство – торти, кремове, мусове, пасти, еклери, дребни сладки, сладолед, ореховки … и студените блюда, но да се насладите на стилния интериор и красивата лятна градина.

В лятната ни градина чрез съчетанието на шатрите от ковано желязо със завеси в цвят бордо, величествените палми и цъфналите сакъзчета ще се потопите в удивителна атмосфера!

Сигурни сме, че сладкарница Бордо е Вашето място за отдих и приятни срещи както през слънчевите летни дни, така и през мрачните дъждовните дни.

Детски кът
За да са спокойни родителите, а децата да се забавляват, сладкарница Бордо подготви своя детски кът. Децата могат да се забавляват не по-малко от родителите си в обезопасен и специално обзаведен кът с пързалки, катерушки, люлки и място за почивка за най-малките.

В удивителната лятна градина на сладкарница Бордо в София родителите могат да се насладят на слънчевите дни, а невероятният детски кът, обособен в градината, ще осигури развлечения, нови приятели и отмора за децата и същевременно спокойствие за родителите. Така цялото семейство може да прекарва така ценното си свободно време заедно.

В детския кът на сладкарница Бордо децата Ви ще играят в безопасност.

В съчетание със сладките изкушения – торти, кремове, мусове, пасти, еклери, дребни сладки, сладолед, ореховки … и студените блюда можете не само да похапнете, но да се насладите да изискания интериор и уникалната лятна градина.

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ