Виенски салон Романс гр. София

download (2)
download
download (3)
download (1)
download (4)
download (5)

Виенски салон Романс предлага 200 места в шест зали (по две на всеки етаж) и 100 места на терасата. Залите са обзаведени в модерен стил, отоплени, климатизирани и вентилирани, снабдени с пожаро-известителна система и озвучителна уредба. Романс е с категория две звезди и предлага на посетителите романтична обстановка, приятни и тихо звучащи музикални записи, разнообразно меню и възможност за повикване на такси.

В заведението не се разрешава посещение с домашни любимци. Работното време е сутрин от 10 до 23.00 часа вечер, без почивен ден и сезонност. Цените са нормални, сервирането е включено в цената, приема се заплащане само кеш в лева.

Виенски салон Романс е добре известен със своите сладкарски специалитети – собствено производство на 19 вида торти, разнообразни плодови пайове и сладолед. Предлагат се и солени палачинки, лазаня, кишурен, тостове, сандвичи и други. Богат асортимент от алкохолни и безалкохолни напитки, коктейли и разнообразни топли напитки допълва листата на заведението.

Повечето от специалитетите на Романс се приготвят по международни, преобладаващо европейски рецепти от изкусни майстори-сладкари.

Виенски салон Романс предоставя своите зали за организиране на различни мероприятия: празненства, коктейли, фирмени тържества, чествания и други. Приемат се поръчки за детски, юбилейни или сватбени торти. Сладкарската работилница на Романс предлага своето производство на хотели, ресторанти и заведения в цяла София, като осигурява доставките със собствен транспорт. Няма количествени ограничения относно обема на заявените сладкарски специалитети.

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ