Пиано бар Чикаго гр. София

Chicago-piano-bar
chikago-bar
chikago-piano-bar
piano-bar
piano-bara-chikago
piano-bar-Chicago

Пиано бар Chicago може да се похвали с пространство, идеално съобразено с крайната цел на заведението, а именно купон, релакс и удоволствие за много приятели наведнъж.

Капацитетът му е за повече от сто души, удобно настанени в комфортна атмосфера.

Интериорът е решен в елегантна тъмна гама, подходяща за вечерния дух на бара. Може да се похвали както с известен блясък, така и с присъстващия уют,умело пресъздаден чрез стъклен роял и светещите стени с образи на чернокожи музиканти, мекоизпъкващи на фона на тъмния разкош. Самият той е устроен така, че неговите посетители могат и леко да се отделят от околните, тъй като в тази обстановка освен чувството за сплотеност, може да получите и уединение, като за това спомагат красивите сепарета, разположени в края на заведението.

Барът е замислен като потвърждение на фразата “за всекиго по нещо” и наистина би могъл да отговори и на претенциозния, и на не така претенциозния вкус на българската клиентела, просто защото се плъзга умело между иначе по-строго разграничените типове заведения, като изкусно ни предлага своя подбор от класни питиета и хубава музика.

От всичко изброено дотук, не ни остава нищо друго, освен да се насладим на прекрасната атмосфера на Chicago. Обещаващ и магнетичен.

ВИДОВЕ МЕРОПРИЯТИЯ:

Корпоративни партита
ПИАНО БАР CHICAGO Е ПОДХОДЯЩ ЗА ВАШИТЕ ФИРМЕНИ ТЪРЖЕСТВА

Частни партита
НИЕ ЩЕ СЕ СЪОБРАЗИМ С ВАШИЯ БЮДЖЕТ И ЩЕ ИЗГОТВИМ ИНДИВИДУАЛНА ОФЕРТА

Рожден ден и имен ден в бара
МОЖЕМ ДА ОРГАНИЗИРАМЕ КОНКРЕТЕН ГОСТ ИЗПЪЛНИТЕЛ

Момински и ергенски партита
ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА ЗА ЗАПОМНЯЩО СЕ ПРЕЖИВЯВАНЕ

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ