Пекарна и сладкарница Ананда гр. София

b4bae6_2bebf3115bdc422ea3269af0a868e34d
b4bae6_4cd7a553ddff4219a8779238a822aea4
b4bae6_7e2d50cb3b2a43aaab7776c45adf6f84
b4bae6_19e0083a803c40818bdf3fd6b43e8a3f
b4bae6_41a7fd0c8e3141d08aa602120a253afa
b4bae6_054f092815b54282970550fd8e688553
b4bae6_63be4c4b2a9041de89d751b4c48224a4
b4bae6_6502730c455543ff8405319d314a8849
b4bae6_27812012d31c481b972ee11af4e8042c
b4bae6_3902338506fe464cab695f5cbde1482a
b4bae6_d8af23ba9c504bc98716bab6d16b92ec

Началото
Всичко започна от тук – ние сме творци, чревоугодници!

Кое се е случило първо, не зная. Помня само, че една пролет посетихме кукерски фестивал и… нямаше какво да си купим за ядене! Нали сме придирчиви, не ядем кюфтета с туршия. Взехме решение, ние да започнем да храним хората! Да предложим алтернатива.

По друг един повод, с друго едно вдъхновение бе положено началото на тортите със захарна декорация. В началото бяха само макети, тъй като нямаше кой да ги яде, а така ни сърбяха ръчичките… Та какво по-добро решение от съчетаване на двете идеи в една здравословна сладкарница?

Идеята
Нашето желание е да предложим една здравословна алтернатива на десерти, които можете да похапнете с приятели или да закупите за вкъщи.

Избрали сме да работим с качествени типови и пълнозърнести брашна и кафява захар. Млякото, което влагаме в сладкишите е органично чисто. Не използваме яйца. Подбираме висококачествен белгийски шоколад и сезонни плодове.

Обичаме предизвикателствата, затова разработваме десерти, които са трудни за изпълнение – безглутенови торти, веган, без захар, сурови и други, съобразени с вашите нужди и изисквания.

Екипът
И разбира се, нито една идея не може да бъде осъществена без подкрепата на сплотена група съмишленици! С радост можем да споделим, че на „Ананда“ са се посветили много хубави хора, които се грижат всеки ден до вас да достигат най-вкусните блаженства! Благодаря!

Работно време:
Понеделник – Петък 08:00- 19:00
Събота 10:00 – 18:00
Неделя – почивен ден

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ