Леонардо – италиански ресторант

LeonardoDetail
LeonardoPoolView1
LeonardoRestView1
LeonardoRestView2
LeonardoRestView3
Агнешки-котлети-Леонардо
Десерт-Шоколадова-изненада-Леонардо-финал
Домашна-паста-Леонардо
Пица-с-Прошуто-Леонардо
Розото-злато

Леонардо е един от най-добрите и предпочитани италиански ресторанти в региона!

Ще Ви предложим истинска италианска кухня в модерния, светъл и уютен ресторант Леонардо, съчетаващ луксозен интериор, нежно ухание на лавандула и спокойствие, създавано от нашия аква комплекс. Дали ще предпочетете класически италиански ястия, или морски деликатеси – няма да сгрешите в избора си. Дарете наслада на сетивата си в атмосфера на средиземноморски разкош!

Елегантният ресторант Леонардо, извоювал си име на един от най-хитовите ресторанти в Банско, пленява с неповторимата си италианска кухня и перфектно обслужване.

Ресторант Леонардо е част от открития аква комплекс на Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс и е само на около 10 м. от централния вход на хотела.

През зимата ресторантът предлага 60 места, сепарирани в различни комбинации, а през лятото капацитетът на ресторанта се намалява до 40 места, защото цялата стена на ресторанта се отваря към външните басейни.

Интериорът е в топли тонове, мебелите са комбинация от дърво, вито ковано желязо и естествени материали.

Леонардо предлага шоу кукинг, а през зимата в уютния салон играят отблясъци от камината.

През лятото можете да комбинирате вкусната кухня с удоволствието да се потопите в открития басейн и да се полюбувате на чистия планински въздух и галещи слънчеви лъчи.

Гарантираме Ви, че удоволствието ще бъде пълно! Очакваме Ви!

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ